• Marcel Hölscher
  Strak werk afgeleverd! Bij een Audi A6 4F sedan rondom laten tinten. Tevens de koplampen laten polijsten, die notabene door een ander bedrijf als verloren werden beschouwd! Goede service en advies.
  Marcel Hölscher
 • Berry Berents
  Dawit geeft een zeer goede advies kwa welke type folie te gebruiken etc. Tevens is zijn service niveau en klant vriendelijkheid super hoog. Erg tevreden over de blindering bij mijn Insignia.
  Berry Berents
 • Harris Gaston
  They did a really great job!!! They know their materials and will make sure you understand what you are buying. Very friendly and have good professional conduct.
  Harris Gaston
 • Gera MiGera
  Zeer te spreken over de werkwijze van Dawit. Vakkundig en oog voor detail. Wil je tijdens het tinten even erop uit dan is het geen probleem om zijn auto te lenen.
  Gera MiGera
 • Mike Visser
  Mijn ramen van me E90 sedan laten tinten door Dawit. Voorportieren 70% en achter 20%. Hij is heel gastvrij, geeft goed advies en maakt goed werk voor een mooie prijs! Ben uiterst tevreden over het eind resultaat.
  Mike VisserTint Pro is de specialist voor auto raamfolie!

Wij adviseren je graag in het kiezen van de tint in raamfolie, die jij wenst voor je voertuig. Op basis van onze ervaring is succes gegarandeerd! Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit raamfolie producten. Op deze manier kan je niet alleen vertrouwen op de garantie die Tint Pro je geeft, maar ook op de garantie die onze leverancier geeft over hun raamfolie producten.

Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving, met betrekking tot het ramen tinten. Zo komen we samen tot de beste kleur keuze in raamfolie voor jouw voertuig.
Professioneel en servicegericht

Unieke werkwijze met snelle oplevering

Gecertificeerde betrouwbare partner

Kwaliteit staat bij ons voorop!

parallax background