Wij leveren en installeren onze producten met passie. Wij zijn zo overtuigd van ons kunnen en onze producten dat wij jouw 10 jaar garantie geven op de door ons geplakte raamfolie. Om dit te garanderen krijg je na installatie een certificaat met alle gegevens over jouw installatie.

Folie Garant onderhoud

De raamfolies van Folie Garant zijn van uitermate hoge kwaliteit. Ze zijn bestand tegen zo goed als alle schoonmaakmiddelen en beschikken over een kras vaste coating om lichte krassen te voorkomen. Toch adviseren we je om regelmatig onderhoud te verrichten, door de ramen en de rubbers van je beweegbare ramen regelmatig te reinigen. Vraag je leverancier maar de juiste reinigingsmiddelen. Ons advies is om schoonmaakmiddelen met een bijtende- of corrosieve werking te vermijden.

De garantie is geldig op de montage, tegen loslaten, vocht en luchtbellen. De garantie is niet overdraagbaar indien je auto wordt verkocht. Wij zijn aangesloten bij het Folie Garant netwerk. Dit is een netwerk van specialisten waar kwaliteit op de eerste plaats staat.