Auto Wrappen bij TintPro, De Ultieme Transformatie voor Jouw Auto

Bij TintPro bieden we onze klanten de mogelijkheid om hun auto een geheel nieuwe look te geven of om hem te beschermen tegen beschadigingen met onze CarWrapping dienst.

Car Wrapping is een innovatieve techniek waarbij een voertuig wordt ingepakt met een speciaal ontworpen folie, verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen zoals mat, glanzend, metallic of geborsteld. Het kan ook bedrukt worden met afbeeldingen, logo's of tekst voor een unieke uitstraling.

De voordelen en functies van Carwrapping

De juiste tint voor jouw auto samenstellen
 • Marcel Hölscher
  Strak werk afgeleverd! Bij een Audi A6 4F sedan rondom laten tinten. Tevens de koplampen laten polijsten, die notabene door een ander bedrijf als verloren werden beschouwd! Goede service en advies.
  Marcel Hölscher
 • Berry Berents
  Dawit geeft een zeer goede advies kwa welke type folie te gebruiken etc. Tevens is zijn service niveau en klant vriendelijkheid super hoog. Erg tevreden over de blindering bij mijn Insignia.
  Berry Berents
 • Harris Gaston
  They did a really great job!!! They know their materials and will make sure you understand what you are buying. Very friendly and have good professional conduct.
  Harris Gaston
 • Gera MiGera
  Zeer te spreken over de werkwijze van Dawit. Vakkundig en oog voor detail. Wil je tijdens het tinten even erop uit dan is het geen probleem om zijn auto te lenen.
  Gera MiGera
 • Mike Visser
  Mijn ramen van me E90 sedan laten tinten door Dawit. Voorportieren 70% en achter 20%. Hij is heel gastvrij, geeft goed advies en maakt goed werk voor een mooie prijs! Ben uiterst tevreden over het eind resultaat.
  Mike Visser

Bij Tint Pro gaan we verder dan alleen het aanbrengen van de wrap folie

Bij Tint Pro begrijpen we het belang van kwaliteit en vakmanschap. Daarom werken we uitsluitend met hoogwaardige folies en staat ons team klaar een perfecte montage en afwerking. Bovendien hanteren we strikte kwaliteitsnormen en volgen we de nieuwste technieken en trends op het gebied van carwrapping.

Naast de garantie die wij bieden op onze carwrapping-diensten, staan wij graag voor u klaar om uw unieke wens volledig te realiseren. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de duurzaamheid en kwaliteit van onze wraps.

Onze beloftes

 • Professioneel en servicegericht
 • Unieke werkwijze met snelle oplevering
 • Gecertificeerde betrouwbare partner
 • Kwaliteit staat bij ons voorop!
 • Enkel en alleen maatwerk

De beste kwaliteit Wrap folie

Bij Tint Pro werken we uitsluitend met hoogwaardige wrap folie van gerenommeerde merken. Onze folie is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen de dagelijkse slijtage, uv-straling, extreme temperaturen en zelfs lichte krassen. Hierdoor blijft je wrap er jarenlang als nieuw uitzien, waardoor de investering zichzelf terugbetaalt. Bovendien bieden we een breed scala aan kleuren, afwerkingen en texturen om aan al je wensen en voorkeuren te voldoen. Of je nu kiest voor een opvallende glanzende afwerking, een mat effect, een metallic look of een speciaal ontwerp, bij Tint Pro vinden we altijd de perfecte folie die past bij jouw stijl.

Bescherm uw lak

Naast het esthetische aspect biedt carwrapping ook praktische voordelen. De wrap folie fungeert als een beschermende laag voor de originele lak van je auto, waardoor deze wordt beschermd tegen krassen, steenslag en uv-straling. Dit helpt de waarde van je voertuig te behouden en vergemakkelijkt het onderhoud, aangezien de folie eenvoudig kan worden gereinigd en onderhouden. Bovendien kan carwrapping een tijdelijke oplossing bieden voor beschadigde of verouderde lak, waardoor je auto er weer als nieuw uitziet zonder de kosten en het gedoe van een volledige herstelling.