Chameleon Tint Voorruit Folie van Tintpro

Overweeg je om een Chameleon Tint op je voorruit te gebruiken, maar weet je niet zeker waar je moet beginnen? Niet gevreesd! TintPro is hier om je te helpen. Wij zijn de experts als het gaat om Chameleon Tint voorruit folie. Met jarenlange ervaring en een passie voor het creëren van stijlvolle, unieke auto's, staan ​​wij klaar om jou te helpen bij het kiezen van de perfecte tint voor jouw voertuig.

CHAMELEON Tint FOLIE: VOEG EEN UNIEKE KLEURVERANDERING TOE AAN JE VOORRUIT

Welkom op de pagina van Tint Pro's Chameleon Folie. Hier ontdek je alles over deze fascinerende raamfolie die een unieke kleurverandering aan je voorruit toevoegt. Met onze hoogwaardige chameleon folie transformeer je jouw auto naar een echte blikvanger. Lees verder om meer te weten te komen over de voordelen, toepassingen en beschikbaarheid van chameleon folie.

De juiste tint voor jouw auto samenstellen
 • Marcel Hölscher
  Strak werk afgeleverd! Bij een Audi A6 4F sedan rondom laten tinten. Tevens de koplampen laten polijsten, die notabene door een ander bedrijf als verloren werden beschouwd! Goede service en advies.
  Marcel Hölscher
 • Berry Berents
  Dawit geeft een zeer goede advies kwa welke type folie te gebruiken etc. Tevens is zijn service niveau en klant vriendelijkheid super hoog. Erg tevreden over de blindering bij mijn Insignia.
  Berry Berents
 • Harris Gaston
  They did a really great job!!! They know their materials and will make sure you understand what you are buying. Very friendly and have good professional conduct.
  Harris Gaston
 • Gera MiGera
  Zeer te spreken over de werkwijze van Dawit. Vakkundig en oog voor detail. Wil je tijdens het tinten even erop uit dan is het geen probleem om zijn auto te lenen.
  Gera MiGera
 • Mike Visser
  Mijn ramen van me E90 sedan laten tinten door Dawit. Voorportieren 70% en achter 20%. Hij is heel gastvrij, geeft goed advies en maakt goed werk voor een mooie prijs! Ben uiterst tevreden over het eind resultaat.
  Mike Visser

Ontdek de magie van Chameleon tint Folie

Chameleon folie is een geavanceerde raamfolie die bekend staat om zijn unieke kleurveranderingseffect. Het is ontworpen om te reageren op verschillende lichtomstandigheden, waardoor je voertuig een prachtige en dynamische uitstraling krijgt. Of je nu op zoek bent naar een subtiel kleureffect of een opvallende transformatie, chameleon folie biedt eindeloze mogelijkheden om je auto te personaliseren.

Wij zijn op de hoogte van de wet- en regelgeving, met betrekking tot het ramen tinten. Zo komen we samen tot de beste kleur keuze in raamfolie voor jouw voertuig.

Voordelen van Chameleon tint Folie

Chameleon folie biedt niet alleen een esthetische upgrade voor je voertuig, maar het heeft ook een aantal functionele voordelen. Ten eerste beschermt het tegen schadelijke UV-stralen, waardoor het interieur van je auto beschermd wordt tegen verkleuring en schade door de zon. Daarnaast biedt het ook privacy en vermindert het de inkijk van buitenaf, terwijl jij nog steeds een helder zicht naar buiten behoudt.
Onze chameleon folies zijn Nano-Ceramisch en hebben veelal een hoge warmtering! De voorruit van een auto is vaak de ruit die het meest ofwel grootst is blootgesteld aan de zon en doordat dit gelaagd glas is, werkt het als een vergrootglas naar binnen! Daarom is het belangrijk om de voorruit ook altijd te laten beplakken met folie indien je  warmtewering wilt realiseren in je auto.

Toepassingen van Chameleon Tint folie

Chameleon folie kan op verschillende delen van je voertuig worden aangebracht, maar het meest populaire gebruik is op de voorruit. Door de chameleon folie op je voorruit aan te brengen, creëer je een opvallend en uniek effect dat de aandacht trekt. Het kan ook gebruikt worden op zijruiten en achterruiten om een uniforme look te creëren. Of je nu een sportieve uitstraling wilt of juist een luxueuze touch, chameleon folie biedt eindeloze mogelijkheden.

Verschillende kleuren

In Nederland is er een ware rage gaande met chameleon tinten. Als voorlopers van de deze ontwikkeling hebben wij de meeste ervaring in Nederland met het tinten met deze folies, wat heel belangrijk is voor u als klant. Daarnaast bieden wij de meeste kleuropties aan, met de best verkrijgbare kwaliteit folies én die toegestaan zijn op de openbare weg!

Kwaliteit en Installatie

Bij Tint Pro streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Onze chameleon folie is gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en langdurig zijn. Onze ervaren professionals zorgen voor een vakkundige installatie, waarbij ze de folie nauwkeurig op maat snijden en glad aanbrengen op je voorruit. Je kunt erop vertrouwen dat je bij Tint Pro een hoogwaardige chameleon folie en een professionele installatie krijgt.

LET OP!
-Er zijn veel aanbieders in Nederland, waarbij er ook veelal folies gemonteerd worden die niet toegestaan zijn op de openbare weg, i.v.m. minimale wettelijke lichtdoorlating. Alle kleuren die wij aanbieden zijn volledig legaal en een certificaat dat je van ons ontvangt bevestigt dit!

-Onvakkundige installatie kan een enorm grote probleem opleveren, denk daarbij aan beschadigingen aan het interieur van je auto, waterschade aan elektrische onderdelen in de auto, niet heldere zicht naar buiten door onkunde van de installateur of gebruikte materialen. Kortom, wij ontzorgen je graag hierbij en staan garant voor zowel ons werk als het materiaal en zijn te allen tijde volledig verzekerd tegen mogelijke schade aan je auto.

Neem contact op voor Chameleon Tint Folie

Ben je geïnteresseerd in het toevoegen van een unieke kleurverandering aan je voorruit met chameleon folie? Neem dan vandaag nog contact op met Tint Pro voor een vrijblijvende offerte. Ons team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het kiezen van de juiste chameleon folie voor jouw voertuig. Ontdek de magie van chameleon folie en geef je auto een onderscheidende uitstraling.