Bespaar op energiekosten met energiebesparende folie voor auto's en gebouwen

Solar Sence is de folie die je kiest wanneer je je werkklimaat wilt verbeteren. Deze folie draagt in het bijzonder bij aan het weren van licht en warmte uit je gebouw.

Voorkom warmteoverlast op kantoor?

Het weren van de zonlicht en de gevolgen ervan zal ik de meeste gevallen de productiviteit verhogen. Warmte op kantoor of een verkeerde lichtinval in je beeldschermen zorgen van verstoringen de gang van zaken op je werkplek.

Raamfolie kan hier het verschil betekenen om het comfort terug te brengen op je werkplek. Samen met jou kunnen we een kosten berekening maken. In deze berekening kunnen we je laten zien wat voor kosten besparing Solar Sence raamfolie voor je onderneming kan opleveren. We bespreken graag de mogelijkheden in een persoonlijk advies.

Saint-Gobain Solar Gard Solar Sence Folie

Naast een ROI berekening kunnen we ook een zo geheten Solar Sence voor u verzorgen. De Solar Sence laat zien wat een folie doet met de temperatuur in de ruimte. Zo laat de Solar Sence zien wat de vermindering is van de stralings warmte wanneer u direct achter het glas zit. Natuurlijk geeft het ook een mooi inzicht hoeveel graden de raamfolie in de ruimte terug brengt.