Garantie bij Tintpro

Wij leveren en installeren al onze producten en diensten met passie en vanuit passie. Wij zijn zo overtuigd van ons kunnen en onze producten dat wij u levenslang garantie geven op de door ons geplakte raamfolie.. Bij Tint Pro streven we naar de hoogste kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden we een levenslange garantie op het tinten van uw autoruiten. We zijn trots op ons vakmanschap en hebben het volste vertrouwen in de duurzaamheid en prestaties van onze raamfolie.

Met onze levenslange garantie kunt u met een gerust hart genieten van de voordelen van uw getinte autoramen. Of het nu gaat om het verbeteren van de privacy, het verminderen van de zonnewarmte of het beschermen tegen schadelijke UV-stralen, onze raamfolie is ontworpen om langdurig en effectief te zijn.

Onze garantie dekt zowel de montage als het gebruikte materiaal. Mocht er onverhoopt een probleem optreden, dan staan we klaar om het op te lossen. Elk auto wat bij ons wegrijdt is ons visitekaartje, waarbij wij alleen tevreden zijn met het beste resultaat. Aangezien wij handwerk op maat leveren, is er altijd een kans op een vergissinkje. Dit lossen wij uiteraard graag zsm voor u op, zodat u optimaal kunt blijven profiteren van de voordelen van raamfolie.

Met onze levenslange garantie kunt u vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van ons werk. We streven naar een langdurige relatie met onze klanten en streven ernaar om te voldoen aan uw verwachtingen en behoeften op het gebied van raamfolie.

Kies voor Tint Pro en geniet van de gemoedsrust die gepaard gaat met onze levenslange garantie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij staan klaar om uw autoruiten te transformeren en u te voorzien van hoogwaardige raamfolie met een garantie voor het leven.

De garantie is geldig op de montage, tegen loslaten, vocht en luchtbellen. De garantie is niet overdraagbaar indien je auto wordt verkocht. Wij zijn aangesloten bij het Folie Garant netwerk. Dit is een netwerk van specialisten waar kwaliteit op de eerste plaats staat.