Over Tintpro

Tint Pro is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in raamfolie. Met al enkele jaren ervaring in zon- en warmtewerende raamfolies zijn wij in staat geweest om een vaste waarde neer te zetten in de utiliteit en automotive branche. Sinds de oprichting is Tint Pro uitgegroeid tot een bedrijf die zowel in de particuliere als zakelijke markt naam heeft gemaakt.

In 2016 is Tint Pro een Foliegarant vestiging geworden, wat staat voor uiterst hoge kwaliteit van dienstverlening in deze branche.

Tintpro wordt in 2010 opgericht door David Abgarian. Dankzij zijn kennis en ervaring groeit Tintpro al snel uit tot een kwaliteitsleverancier van glasfolies. Waar Tint Pro naam maakt als raamfolie specialist in Deventer en omgeving.

Ons huidige pand

In 2015 betrekt Tint Pro een nieuw pand aan bedrijventerrein de Snipperling in Deventer, ook wel het autoweiland genoemd. Omringd door merkdealers welke ook de laatste jaren vaste klanten zijn geworden van ons bedrijf. Het pand heeft een moderne uitstraling met een professionele inrichting om onze hoge kwaliteit te waarborgen.

Oog voor kwaliteit

Een scherp oog voor kwaliteit en duurzaamheid is kenmerkend voor onze dienstverlening. De ontwikkelingen in de wereld van de raamfolie gaan immers bijzonder snel. Er komen steeds meer producten met specifieke eigenschappen op de markt. Bij Tint Pro bent je aan het goede adres voor betrouwbaar advies. Met Saint-Gobain Solar Gard als vaste partner en leverancier van onze producten zijn wij in staat om voorop te blijven en te streven naar perfectie.