Veiligheid

Raamfolie maakt je voertuig veiliger

Het beplakken van ramen met raamfolie heeft vele voordelen voor uw veiligheid. Zo verbetert je zicht door het polariserende effect van de raamfolie. Het filtert de schittering van de zon. Passagiers hebben voordeel van de zonwerende werking van de folie, dit effect is het grootst de donkerdere tinten raamfolie.

In het geval van een ongeval beschermt de folie tegen rondspringend glas. De ruit barst uiteen, maar door de folie blijft het als een geheel aan elkaar geplakt. Zo voorkom je letsel door glasdelen die in de auto worden gelanceerd.

Inkijk werende auto-raamfolie houdt uw waardevolle bezittingen uit het zicht, zo ontbreekt de verleiding tot vernieling en diefstal. Het bescherm ook uw bezittingen tegen zonlicht, omdat het bijna geheel zonwerend is.

Een inkijkwerende auto-raamfolie zal er ook voor zorgen dat uw waardevolle spullen aan het zicht worden onttrokken en op deze manier zal het dievengilde niet in de verleiding worden gebracht om in uw auto in te breken.

Veiligheidsfolie V8 is een uitstekende keuze om uw veiligheid in uw voertuig te vergroten. Het stopt inbrekers om direct toegang te krijgen tot uw voertuig. De folie verstevigd de breekbaarheid van het raam. Een veiligheidshamer zal het glas laten barsten, maar de folie scheurt pas naar aanraking met een scherp voorwerp. Ook is het te combineren met een getinte kleur folie, deze wordt als tweede laag aangebracht over de veiligheidsfolie.

Bekijk onze video en overtuig jezelf!