Verduisterende Raamfolie voor uw Auto of gebouw

Bij Tint Pro bieden we verschillende soorten verduisterende raamfolie aan voor auto's, elk met hun eigen unieke voordelen en eigenschappen. Zo kun je bij ons kiezen voor carbon raamfolie en nano ceramisch raamfolie. Daar waar veel bedrijven werken met gemetalliseerde raamfolies, werken wij bij Tint Pro NIET met gemetalliseerde folies, waarbij u een kans heeft op gps-storingen in uw voertuig.

Carbon raamfolie wordt ook wel koolstof raamfolie genoemd en staat bekend om zijn warmtewerende en UV-werende eigenschappen. Het is gemaakt van een speciaal carbon materiaal dat ervoor zorgt dat de warmte buiten de auto wordt gehouden, waardoor het aangenamer blijft om in de auto te zitten tijdens warme dagen. Daarnaast beschermt het ook tegen schadelijke UV-straling, wat niet alleen goed is voor het interieur van de auto, maar ook voor de gezondheid van de inzittenden. De carbon raamfolie die wij aanbieden heeft een hoge krasbestendigheid en is ook nog eens inbraakvertragend.

Naast carbon raamfolie bieden we ook nano ceramisch raamfolie aan. Dit type raamfolie staat bekend om zijn warmtewerende eigenschappen en houdt de warmte nog beter buiten dan carbon raamfolie. Nano ceramisch raamfolie is gemaakt van een speciale keramische coating die de warmte reflecteert, terwijl het toch volledig transparant blijft. Het biedt ook bescherming tegen schadelijke UV-straling en heeft een hoge krasbestendigheid. Daarnaast is het ook nog eens inbraakvertragend, waardoor het extra veiligheid biedt voor jou en je auto.

Als je op zoek bent naar de beste raamfolie voor jouw auto, dan bieden wij bij Tint Pro de beste oplossingen. Of je nu kiest voor carbon raamfolie of nano ceramisch raamfolie, je profiteert altijd van hoogwaardige kwaliteit, uitstekende warmtewering en UV-bescherming, krasbestendigheid en inbraakwerendheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze raamfolie of vraag een offerte op maat aan.

Bij Tint Pro wordt gewerkt met de volgende tinten in verduisterende raamfolie: