Folietypes

Tint Pro maakt uitsluitend gebruik van hoge kwaliteit raamfolies voor auto’s en gebouwen. De eigenschappen zijn te bekijken in de Tint configurator. Wij adviseren je graag bij het kiezen van de autoraamfolie die het beste bij jouw voertuig past.

Bij Tint Pro wordt gewerkt met de volgende tinten in raamfolie:


FG 70
Dit is een lichte tint in raamfolie. Geschikt voor de voorportieren, omdat je rekening dient te houden met de wetgeving.

FG 50
Wordt beschouwd als een lichte tint, maar is niet geschikt voor de voorportieren. Het is regelmatig de keuze van klanten die minimaal getinte ramen wensen en toch maximaal de voordelen willen benutten van raamfolie.

FG 40
Deze tint raamfolie is vergelijkbaar met de fabriekstint van een aantal automerken, dus als je een af-fabriek look wilt hebben voor je voertuig dan is deze tintfolie een goede keuze.

FG 30
Is een donkerdere tint raamfolie het geeft je voertuig een chique uitstraling en geeft enige doorkijk in je voertuig. Een goede keuze voor de zakelijke bestuurder die wel graag licht in zijn voertuig wilt hebben, maar toch de look en voordelen benut van donkerdere autoramen.

FG 20
Dit is een donkere tint raamfolie die meer privacy verzorgt. De kijkhoek en lichtval bepalen hoeveel dat u wel of niet kan zien in het voertuig. Zo beleef je alle voordelen van donker getinte autoruiten en stop je een groot deel van de lichtval in je voertuig.

FG 15
Bezit de zelfde eigenschappen als FG 20 autoraamfolie. FG 15 is alleen nog een tintje donkerder. Het verzorgt nog meer privacy en houdt de lichtval nog verder tegen in je voertuig. Dit is de donkerste raamfolie tint die wij bij Tint Pro adviseren voor personenvoertuigen.

FG 05
Onze donkerste tint in autoraamfolie, deze tint zorgt voor gehele verduistering van buitenaf naar binnen. Overdag heeft u van binnen naar buiten goed zicht, in het donker is dit uiterste beperkt. Deze tint wordt door ons vaak toegepast op het laadgedeelte van bedrijfsauto’s, waar zichtbelemmering je spullen uit het zicht van omstanders houdt. Dit is niet een folie die wij adviseren om toe te passen op persoonsvoertuigen, omdat je zicht voor de verkeersveiligheid te ver wordt beperkt.