Werkwijze

Tint Pro heeft een vaste werkwijze. Wij werken geroutineerd en volgens een vast schema dat de kwaliteit van ons product nog verder garandeert:

Demonteren van de portierruiten

Alle ruiten van de portieren worden verwijderd. Dit is noodzakelijk om de kwaliteit te garanderen voor bewegende onderdelen. Denk hierbij aan bewegende delen die buiten het zicht vallen en gevoelig zijn voor slijtage.

Plakken van je raamfolie

In onze stofvrije cabine worden de autoruiten beplakt met de raamfolie in de tint die is gekozen. Dit gebeurt aan de binnenzijde van het glas. Het beplakken in een stofvrije ruimte garandeert een subliem resultaat en waarborgt onze kwaliteit en duurzaamheid.

Drogen van de beplakte autoruiten

Het droogproces is een belangrijk onderdeel in het kwaliteit proces. Het geeft gelijk een weergave van onze methode en toegepaste techniek. Om dit proces te bevorderen worden de ramen in een aparte droogruimte geplaatst. Na 30 minuten zijn de autoramen voldoende opgedroogd om te worden herplaatst.

Finishing touch

Voor een onzichtbaar resultaat gebruiken we een dot-matrix afwerking, zo worden de randen keurig afgewerkt met een zwarte keramische strook langs alle vaste ruiten. Deze strook is niet alleen decoratief, het zorgt voor een optimale hechting bij de ramen die niet gedemonteerd kunnen worden.

In de afwerking van jouw voertuig zijn wij heel zorgvuldig. Wij benaderen ieder project met 100% inzet en leveren alleen 100% kwaliteit. Het is voor ons van groot belang dat jij als klant tevreden bent over het door ons geleverde werk.