Zonwerende folie

Verbeter het werkklimaat in jouw werkruimte. Onze raamfolies zijn uitermate geschikt voor bestaande gebouwen. Je kan kiezen uit zonwerende folie, warmte reflecterende folie, veiligheidsfolie en beveiligingsfolie. Raamfolies zijn beschikbaar in verschillende kleuren en beschikken over gecombineerde kwaliteiten. Zo kan je zonwering en warmtewering in een klap oplossen met 1 soort raamfolie.

Warmte werende raamfolie

Om de warmte te weren hoef je niet gelijk te denken aan folie die donker van kleur is. Het gaat om de eigenschappen van de folie waardoor de warmte wordt gereflecteerd en afgeweerd, een folie met een lichte kleur bezit deze eigenschappen net zo goed. Tint Pro werkt met Solar Guard, zij zijn marktleider op het gebied van vlakglas folies. Folietypes Solar Gard LX70 en SX50 zijn gemaakt om licht door te laten en warmte te weren.

Zonwerende raamfolie

Voor het weren van licht heb je juist wel een folie nodig die donker is van kleur. De kleur zorgt in dat geval voor het reduceren van de licht scherpte. “Kan je dan nog wel naar buiten kijken?” is een veel gestelde vraag. Dat kan zeker, maar houdt wel rekening met een verminderde lichtinval als de zon niet schijnt. De hoeveelheid licht dat wordt gefilterd is het zelfde, wanneer de zon wel of niet schijnt.

 

Kies voor raamfolie van Tintpro

Onze raamfolie weert zonlicht en warmte tot wel 82% en laat toch het daglicht door. Door de nieuwste technieken toe te passen is er meer filtering en meer lichtopbrengst. In tegenstelling tot ander zonwerende materialen, zoals luifels of screens. Creëer met raamfolie een optimaal werkklimaat.

 

Milieuvriendelijk en energiebesparende raamfolie

Ramenfolie zorgt voor een merkbare besparing op de energiekosten, door de isolerende en reflecterende eigenschappen. Het is een duurzaam en innovatief product dat je helpt om te besparen op je verwarming- en koelings kosten. Zo is Ecolux 70 een type raamfolie dat is ontwikkeld voor het gebruik op enkel glas of dubbelglas zonder HR coating. De folie heeft het vermogen om je isolatiewaarde van je glas te verbeteren met wel 41%. Een “groen” alternatief voor de maatschappelijke verantwoorde ondernemer.